De 10 van Emté

De 10 van Emté

EMTÉ heeft maar liefst 14.000 producten in het assortiment. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten waar wij trots op zijn. Toch zijn er een aantal producten die boven de rest uitstijgen en die wij graag met Nederland delen. Om u kennis te laten met de toppers uit ons assortiment introduceren wij dit jaar De TIEN van EMTÉ.

De TIEN van EMTÉ zijn tien producten waar we bijzonder trots op zijn. Omdat ze onweerstaanbaar lekker zijn en dagelijks met zorg vers voor u worden bereid. En omdat ze alleen bij EMTÉ verkrijgbaar zijn. Tien producten die wat ons betreft stuks voor stuk een 10 verdienen. En de prijs? Daar hoeft u De TIEN niet voor te laten liggen. Probeer ze allemaal en laat u verrassen.

Bereid volgens traditioneel recept en het negende product uit De TIEN van EMTÉ: Verse worst en saucijzen.

 

Onze verse worst en saucijzen worden bereid volgens een traditioneel recept van ruim 40 jaar oud. Wij gebruiken vanzelfsprekend alleen het allerbeste rund- en varkensvlees. En dat geeft die  voortreffelijke smaak.  En wist u dat onze verse worst en saucijzen ook nog eens boordevol eiwit, ijzer, kalium, fosfor en vitamine B12 zitten. Niet alleen lekker, maar ook  gezond!

Vers geperst en het vijfde product uit De TIEN van EMTÉ: Bollo sinaasappelsap.

 

Voor onze verse sinaasappelsap gebruiken wij alleen topkwaliteit sinaasappels, die heerlijk sappig en vol van smaak zijn. Deze vruchten halen wij helemaal uit Spanje, bij het familiebedrijf Bollo. Het Spaanse klimaat is met haar vele zonuren, zeewind en warme temperatuur immers ideaal voor het telen van de lekkerste sinaasappels. En dat proef je terug in ons sinaasappelsap: fris en zoet van smaak, zoals het hoort! 


Vakkundig gesneden door onze eigen slagers en het derde product uit De TIEN van EMTÉ: Botermalse biefstuk.

 

Onze biefstuk is afkomstig van het Blonde d’ Aquitaine rund. Het van origine Franse rundveeras dat bekend staat om de superieure kwaliteit en de kenmerkende smaak. Het vlees is fijn van structuur, fris rood van kleur én bijzonder mals. Om de kwaliteit en herkomst te waarborgen wordt ons vlees bij de bron ingekocht en vakkundig gesneden door onze eigen slagers.

Exclusief bij EMTÉ verkrijgbaar en het tweede product uit De TIEN van EMTÉ: Rummo Pasta.

 

Authentieke kookbestendige kwaliteitspasta uit Italië, die al 160 jaar door de familie Rummo op ambachtelijke wijze wordt bereid. Het geheim achter dit bijzondere familieproduct uit Italië is het gebruik van de lekkerste traditionele ingrediënten en de revolutionaire Lenta Lavorazione® productiemethode. Pasta met een echte Italiaanse smaak en bite, die gemakkelijk ‘al dente’ kookt en exclusief verkrijgbaar is bij EMTÉ!


Gemaakt van de beste vis en het 8e product uit De TIEN van EMTÉ:Verse kibbeling.

 

Vers en knapperig gebakken: zo hoort Kibbeling te zijn. Voor de lekkerste smaak gebruiken wij alleen de beste vis, die duurzaam gevangen wordt in de Atlantische Oceaan. Wij snijden Alaska Pollak filets in grove stukken en koelen deze direct na het bakken op speciale wijze snel terug. Hierdoor blijft de fijne smaak behouden en is de kibbeling lekker knapperig.

Probeer het zelf, bij EMTÉ!

Een echt traditioneel product en het vierde product uit De TIEN van EMTÉ: Ambachtelijke slagersachterham.

 

Onze achterham is een echt traditioneel product, gemaakt van de beste hele vleesdelen en op ambachtelijke wijze bereid. Het vlees wordt gezouten en gerijpt en vervolgens gerookt op echt beukenhout. Hier krijgt zij haar mooie goudbruine kleur, waarna de ham in eigen bouillon wordt gekookt. De smaak blijft optimaal behouden en u proeft het authentieke karakter


In de winkel bereid en het zesde product uit De TIEN van EMTÉ:Trommelen Ambacht witte bollen.

 

Er gaat niets boven brood van de ambachtelijke bakker. Wij bereiden onze witte bollen dan ook op dezelfde manier als de bakker dat vroeger deed. Zonder haast en met de allerbeste ingrediënten. In onze speciale rijskast, zijn temperatuur en vocht perfect in balans en krijgen de witte bollen die heerlijk verse smaak. In de winkel bereid, dus met recht de lekkerste én meest verse witte bollen van Nederland.


Nieuw bij EMTÉ en het laatste product uit De TIEN van EMTÉ: EMTÉ Roomyoghurt.

 

Onze roomyoghurt wordt in Nederland bij een echt familiebedrijf gemaakt door gepassioneerde vakmensen én zuivel-liefhebbers. In 24 uur wordt de verse melk getransformeerd naar onze roomyoghurt die heerlijk vol en romig van smaak is. De yoghurt wordt nog lekkerder door de toevoeging van extra fruit.  Vanaf nu verkrijgbaar in 3 overheerlijke smaken

Exclusief verkrijgbaar bij EMTÉ en het zevende product uit De TIEN van EMTÉ: Isla Grande wijn.

 

Zuid-Amerikaanse wijnen, met veel liefde geproduceerd in Maipo Valley: de beroemdste wijnregio van Chili. De bijzondere smaak dankt zij aan de vruchtbare bodem en het mediterrane klimaat. Koude nachten, warme dagen en de koele zeewind gecombineerd met de invloed van de Andes geven de wijnen veel karakter met een breed palet aan aroma’s. Heerlijk in balans, vol van smaak en tegen een vertrouwde prijs!

Vers in onze winkels bereid en het eerste product uit  De TIEN van EMTE: Verse chocoladebollen.

 

Een heerlijk luchtige soes, overgoten met Belgische chocolade en gevuld met zoete versgemaakte slagroom. Onze chocoladebollen zijn niet alleen gemaakt van de beste ingrediënten, ze worden iedere dag in onze winkel vers bereid door uw ambachtelijke bakker. Overheerlijke chocoladebollen, waar wij uitermate trots op zijn! Proef en overtuig uzelf!